Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby
Tag Smażenie ryby (4)
przyrządzanie ryby
2.9495/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Ryba w cieście
2.3077/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
smażona ryba
3.8000/5
Jak smażyć rybę - porady
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Ryby to niezastąpione źródło wielu cennych dla naszego organizmu składników. Oczywiście nie bez znaczenia są też ich wspaniałe walory smakowe,z uwagi na które tak wiele osób uwielbia dania...   czytaj więcej »
zdrowo usmażony kurczak
3.6667/5
Jak zdrowo smażyć?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Smażone potrawy wydają się bardzo niezdrowe, ale możemy temu zaradzić i wyczarować na patelni znacznie zdrowsze jedzenie. I do tego – jakie smaczne! Jak to zrobić? Przeczytaj poniżej.   czytaj więcej »
Podobne porady
Strogonow
2.0323/5
Jak zrobić strogonowa?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Istnieje wiele przepisów na strogonowa. Strogonow najlepiej smakować będzie z kaszą lub ziemniakami. Możesz go również zjeść ze świeżym chlebem.   czytaj więcej »
Spaghetti z sosem grzybowym
4.5714/5
Jak zrobić spaghetti z sosem pieczarkowym?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Spaghetti jest daniem, które praktycznie każdy z nas potrafi zrobić. Proste, szybkie i zawsze dobre. Poniżej przedstawiam kolejny sposób na spaghetti z sosem pieczarkowym. Smacznego!   czytaj więcej »
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.3750/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

Pieczona gruszkę z czekoladą i imbirem
5.0000/5
Jak zrobić pieczoną brzoskwinię z czekoladą i imbirem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Pieczone brzoskwinie są jednym z moich ulubionych deserów. Są bardzo miękkie i słodkie a przy tym bardziej zdrowe od tłustych ciast. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Kalafior panierowany
4.3333/5
Jak zrobić panierowanego kalafiora?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Zgodnie z Wikipedią kalafior ma niską zawartość tłuszczu, jest bogaty w błonnik, kwas foliowy oraz w witaminę C i dzięki temu jest bardzo ważnym warzywem w codziennej, zdrowej diecie....   czytaj więcej »

Lasagne z mięsem mielonym
3.3846/5
Jak zrobić lasagne z mięsem mielonym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Lasagne jest pysznym, tradycyjnym, włoskim daniem. Dzięki niezwykłej kompozycji przypraw i składników pozwala przenieść się choć na chwilę do słonecznej Italii. Dzieci nie mogą się jej...   czytaj więcej »

Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Bardzo często zdarza się, że otrzymujesz leki na receptę i zalecenie, aby przyjmować tylko połowę określonej dawki....
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub