Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Dania Główne > Dania rybne

Dania rybne

Porady (51)
Zmień widok
Łosoś z piekarnika
3.3333/5
Jak zrobić łososia z piekarnika?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty a łosoś - niebo w gębie. Do jego przygotowania potrzebujesz zaledwie folii, cytryny i masła! Przygotowanie łososia nie jest skomplikowane i nie zajmie ci...  czytaj więcej »
panierowane paluszki rybne
2.9846/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.  czytaj więcej »
przyrządzanie ryby
2.9495/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...  czytaj więcej »
Zioła do ryby
4.9101/5
Jak przyprawić rybę?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Zioła pomagają wydobyć szeroką gamę smaków ze wszelkiego rodzaju ryb i można ich używać w różny sposób. Ziołami możemy natrzeć ryby do grillowania, dodać ich do sosu śmietanowego lub po...  czytaj więcej »
Ryba w cieście
2.3077/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...  czytaj więcej »
Łosoś z piekarnika
4.2000/5
Jak zrobić łososia w piekarniku?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Łosoś jest wspaniałym źródłem białka i kwasu Omega 3. Praktycznie każdy go lubi, jest zdrowy i bardzo prosty do przygotowania. Z poniższej ilości składników uzyskasz 2 porcje.  czytaj więcej »
ryba w galarecie
3.4242/5
Jak przygotować rybę w galarecie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryba w galarecie to dość wykwintna, elegancko wyglądająca na stole potrawa. Dodatkowo zaletą tej potrawy jest fakt, że można ją przechowywać znacznie dłużej niż rybę świeżą lub ugotowaną....  czytaj więcej »
śledzie w śmietanie
2.9394/5
Jak zrobić śledzie w śmietanie?
redaktor: Prohibicja, specjalista Tipy.pl
Przepis na pyszne marynowane filety śledziowe w śmietanie. Idealne na Wigilię, Sylwestra i codzienną przekąskę. Są bardzo proste w wykonaniu i nie wymagają dużego wysiłku. Z pewnością...  czytaj więcej »
duszenie ryby
4.8889/5
Jak dusić rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby są bardzo zdrowym pożywieniem zwłaszcza, jeżeli przygotujemy je bez dodatku tłuszczu, jednak podczas gotowania tracą wiele swoich właściwości. Sposobem, aby ryby zachowały swoje...  czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
2.9583/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...  czytaj więcej »
Sprecyzuj czego szukasz
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Bardzo często zdarza się, że otrzymujesz leki na receptę i zalecenie, aby przyjmować tylko połowę określonej dawki....
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub