Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Przystawki, Zupy i Sałatki > Przekąski Ciepłe

Przekąski Ciepłe

Porady (210)
Zmień widok
nugetsy z kurczaka
3.2857/5
Jak zrobić nugetsy z kurczaka?
redaktor: Reginka, specjalista Tipy.pl
Nugetsy z kurczaka są wspaniałą przekąską. W tym przepisie znajdziecie zarówno mąkę jak i bułkę tartą panko, dzięki której kurczak jest chrupiący i delikatny.  czytaj więcej »
zapiekanka
4.9339/5
Jak zrobić domowe zapiekanki?
redaktor: damiany22, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na smaczne i domowe zapiekanki? Wystarczy zrobić małe zakupy i wcale nie potrzeba być mistrzem kuchni. Zrobi je każdy, wystarczą dobre chęci i poświęcenie trochę czasu. Spróbuj,...  czytaj więcej »
Ziemniaki pieczone
2.8750/5
Jak zrobić ziemniaki zapiekane z boczkiem, kiełbasą i serem?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Takie ziemniaczki są daniem pochodzącym ze Szwecji a ich oryginalna nazwa to hasselback. Najlepiej smakują ze śmietaną posypane świeżym szczypiorkiem lub z sosem czosnkowym.  czytaj więcej »
chipsy z ziemniaków
3.4167/5
Jak zrobić chipsy z ziemniaków w piekarniku?
redaktor: Katarzyna Wójcik, specjalista Tipy.pl
Jeśli masz wyrzuty sumienia po zjedzeniu całego opakowania tłustych i słonych chipsów to jest na to sposób - możesz je zrobić samodzielnie w domu i dostosować ilość tłuszczu i soli do...  czytaj więcej »
Szpinak ze śmietaną
3.6750/5
Jak zrobić szpinak ze śmietaną?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Kremowy szpinak ze śmietaną wyśmienicie smakuje zarówno w połączeniu z makaronem, z kurczakiem jak i z chlebem. Jeśli nie znasz jeszcze tego sposobu przygotowania szpinaku to najwyższa pora!  czytaj więcej »
pieczarki faszerowane serem
4.5000/5
Jak zrobić pieczarki faszerowane serem żółtym?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Pieczarki to bardzo wdzięczne grzyby. Zazwyczaj decydujemy się posiekać je na kawałeczki, podsmażyć i w takiej formie dodawać do risotto i różnego rodzaju sosów i zapiekanek. Niewiele osób...  czytaj więcej »
Smażony bakłażan
4.5000/5
Jak smażyć bakłażana?
redaktor: Poka, specjalista Tipy.pl
Smażony bakłażan jest wprost przepyszny. Możesz go panierować w mące, jajku i bułce tartej jednak będzie również dobry jeśli bułkę wymieszasz wcześniej z tartym parmezanem.  czytaj więcej »
ziemniaki po szwedzku
3.5455/5
Jak zrobić ziemniaki po szwedzku (Hasselback)?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki po szwedzku, tzw. hasselback potatoes coraz śmielej wkraczają na nasze stoły. I nic w tym dziwnego. Kuchnia polska przyzwyczaiła nas do ziemniaków przyrządzanych na różne sposoby....  czytaj więcej »
banany w karmelu
2.8750/5
Jak zrobić banany w karmelu?
redaktor: Alexis, specjalista Tipy.pl
Zawsze, kiedy przygotowuje słodkie przekąski, zżerają mnie straszne wyrzuty sumienia. Wyobrażam sobie te wszystkie kalorie, które właśnie połykam i myślę, ile musiałabym ćwiczyć, żeby je...  czytaj więcej »
smażona mozzarella
3.2500/5
Jak zrobić smażoną mozzarellę?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Świetna wiadomość dla miłośników sera mozzarella – poniżej znajdziecie przepis na smażoną mozzarellę! Dzięki odpowiednio zrobionej podwójnej panierce oraz samodzielnie przyrządzonemu dipowi...  czytaj więcej »
Sprecyzuj czego szukasz
Pasty (31)
Sery (8)
Surówki (18)
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Bardzo często zdarza się, że otrzymujesz leki na receptę i zalecenie, aby przyjmować tylko połowę określonej dawki....
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub