Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Dania Główne > Dania z wołowiny i cielęciny

Dania z wołowiny i cielęciny

Porady (53)
Zmień widok
Gulasz wołowy
3.4103/5
Jak zrobić gulasz wołowy?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Gulasz wołowy jest pysznym daniem głównym, pełnym warzyw. Spędzisz trochę czasu na jego przygotowaniu, ale rezultat na pewno Cię nie zawiedzie. Co może smakować lepiej niż uduszone warzywa...  czytaj więcej »
kiełbasa
2.4237/5
Jak zrobić swojską kiełbasę?
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Kupiona w sklepie nie umywa się nawet do tej przygotowanej w domu. Oprócz niepowtarzalnego smaku zyskujesz pewność, że nie dodano do niej niczego, czego teoretycznie nie powinno w niej być.  czytaj więcej »
Gołąbki z ryżem i mięsem
3.2778/5
Jak zrobić gołąbki z ryżem i mięsem?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Dla wielu z nas nie ma lepszego dania od babcinych gołąbków. Są pyszne i łatwe w przygotowaniu, możecie być pewni, że zaskoczą niejedną osobę. Kluczem do sukcesu jest doskonała kompozycja...  czytaj więcej »
Spaghetti z mięsem mielonym
4.9083/5
Jak zrobić spaghetti z mięsem mielonym?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Spaghetti z mięsem mielonym jest bardzo dobrym pomysłem na szybki i pożywny obiad. Nie trzeba wielkich zdolności, aby je zrobić, więc poradzą sobie z owym daniem dosłownie wszyscy.  czytaj więcej »
Wątróbka z cebulą
3.0909/5
Jak zrobić wątróbkę z cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Wątroba jest niezwykle bogatym źródłem różnych składników odżywczych, które są bardzo ważne dla zdrowia człowieka. Ma ona największe stężenie witaminy A w porównaniu do wszystkich innych...  czytaj więcej »
Gulasz wołowy z warzywami
4.4286/5
Jak zrobić wołowinę duszoną z warzywami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jednym z najsmaczniejszych sposobów przyrządzenia wołowiny jest przygotowanie jej z warzywami. Mięso podczas duszenia wydziela soki, które sprawiają, że w połączeniu z warzywami jest nie...  czytaj więcej »
Wołowina w mleku kokosowym
3.8333/5
Jak przygotować wołowinę w mleku kokosowym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na egzotyczną potrawę? Jeśli tak to proponuję wołowinę w mleku kokosowym. Mięso gotowane w mleczku kokosowym jest bardzo miękkie i aromatyczne. Z określonej poniżej ilości...  czytaj więcej »
marynowanie mięsa
4.2500/5
Jak zamarynować mięso - porady
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Nawet najdelikatniejszy kawałek mięsa nie będzie smaczny po zdjęciu z rusztu, jeśli wcześniej go nie zamarynujesz. Zalewa (najlepiej na bazie octu albo alkoholu) i oliwy sprawia, że mięso...  czytaj więcej »
Tatar z wołowiny
3.2000/5
Jak zrobić tatara?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ludzie dzielą się na tych, którzy tatara by do ust nie wzięli i na tych, którzy za nim przepadają. Ja należę do tych, którzy śnią o nim po nocach a później poświęcają wiele czasu na jego...  czytaj więcej »
Gołąbki
3.0000/5
Jak zwijać gołąbki?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Najlepsze gołąbki to takie, które zawijamy w liście kapusty. Nie ulega wątpliwości, że najlepsze techniki ich zawijania zostały opracowane przez doświadczone panie domu. Niestety czasami...  czytaj więcej »
Sprecyzuj czego szukasz
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Bardzo często zdarza się, że otrzymujesz leki na receptę i zalecenie, aby przyjmować tylko połowę określonej dawki....
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub