Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryb
Tag Smażenie ryb (3)
przyrządzanie ryby
2.9495/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
smażona ryba
3.8000/5
Jak smażyć rybę - porady
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Ryby to niezastąpione źródło wielu cennych dla naszego organizmu składników. Oczywiście nie bez znaczenia są też ich wspaniałe walory smakowe,z uwagi na które tak wiele osób uwielbia dania...   czytaj więcej »
świeże ryby
1.1696/5
Jak sprawdzić czy ryba jest świeża?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Planujesz na obiad rybę i zamierzasz właśnie iść do sklepu na zakupy? Tutaj dowiesz się jak rozpoznać świeżość ryby. Przestań się kierować wyłącznie ładnym wyglądem ryby w sklepie i pozwól...   czytaj więcej »
Podobne porady
ciasteczko z wróżbą
4.7756/5
Jak zrobić wróżby do chińskiego ciasteczka?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl

Przygotowanie ciasteczek z wróżbą to doskonały pomysł zarówno na Andrzejki, jak i każdą inną imprezę.   czytaj więcej »

walentynkowe ciasteczka serduszka
3.7143/5
Jak zrobić walentynkowe ciastka?
redaktor: Joasia, specjalista Tipy.pl
Pyszne ciasteczka w kształcie serduszek, doskonale nadają się na Walentynki. Wymagają troszkę pracy, ale rezultat zdecydowanie jest tego warty. Podane tutaj proporcje składników wystarczą...   czytaj więcej »
masa marcepanowa
1.2097/5
Jak zrobić masę marcepanową?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na miękką, plastyczną masę marcepanową, która doskonale nadaje się do dekorowania tortów i robienia jadalnych ozdób, dobrze trafiłaś. Do wykonania tej masy będziesz...   czytaj więcej »
burrito
3.0000/5
Jak zrobić burrito?
redaktor: Mahrian, specjalista Tipy.pl
Burrito coraz śmielej wkracza do naszych kuchni i na nasze stoły. Burrito pochodzi z Meksyku. Przygotowuje się je z pszenicznej tortilli, którą owija się przygotowane wcześniej nadzienie....   czytaj więcej »
zdrowo usmażony kurczak
3.6667/5
Jak zdrowo smażyć?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Smażone potrawy wydają się bardzo niezdrowe, ale możemy temu zaradzić i wyczarować na patelni znacznie zdrowsze jedzenie. I do tego – jakie smaczne! Jak to zrobić? Przeczytaj poniżej.   czytaj więcej »
panierowane paluszki rybne
2.9846/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
gotowanie ryb
1.8425/5
Jak gotować ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Smażone, pieczone, gotowane, robione na parze, do ich spożywania nie trzeba nas już namawiać. Ryby są nie tylko smaczne, ale przede wszystkim zdrowe. Regularnie jadane wzmacniają serce,...   czytaj więcej »

Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub